Het perfecte mannenweekend!

mannenweekend

5 redenen waarom een voetbalreis hét perfecte mannenweekend is

Dit jaar ben jij de Sjaak. Het is jouw beurt om het mannenweekend van je vriendenclub te organiseren.
Na survivallen in de Ardennen, struinen op de Wallen, een slipcursus op het racecircuit en het vaarweekend van verleden jaar, moét jij met iets sensationeels op de proppen komen. De ingrediënten: lol, verbroederen, lachen, biertje bij de hand en even helemaal losgaan.

Ons idee voor jou: een voetbalreis. Hieronder vertellen we je waarom.
Bij voetbalreizen ga je een weekend op stap naar bijvoorbeeld Milaan, Manchester of Barcelona en daar bezoek je een voetbalwedstrijd van een grote club.

Waarom is dit een goed plan?
1. Ook leuk voor niet-voetbalfans
Stadions als San Siro, Old Trafford, Bernabéu of Camp Nou zijn echt een maatje groter dan De Kuip of de Arena.
De energie van meer dan 80.000 supporters die hun club(helden) toejuichen is fantastisch om een keer te ervaren.
Daar hoef je geen voetbalfan voor te zijn. Bij veel stadions kun je ook een rondleiding krijgen. Zo krijg je inzicht in het voetbal-‘bedrijf’ en zie je hoe de organisatie van een grote voetbalwedstrijd gaat.
Dat is zelfs leuk voor de bedrijfskundigen van je vriendenclub.
En de voetbalfans onder jullie kunnen tijdens zo’n tour hun hart ophalen aan de clubhistorie.

2. Samen de wedstrijd beleven
Jullie gaan topvoetbal kijken met de sterren uit de wereldtop in een waanzinnig stadion.
Met dat doel op zak stap je in de auto of vliegtuig naar de Europese stad van jullie keuze. Door samen naar de wedstrijd toe te leven ga je het weekend ook écht samen beleven.

3. Je bezoekt een wereldstad (en dat heeft voordelen!)
De combinatie topvoetbal en een wereldstad ontdekken is misschien wel dé reden waarom voetbalreizen het perfecte mannenweekend zijn. Voetbalreizen naar Barcelona, Milaan, Londen en Parijs hebben vanzelfsprekend alles in huis om je geen minuut te vervelen. Een bruisend nachtleven, cultuur, alle hotspots en natuurlijk topvoetbal.

4. Het is te betalen
Een voetbalreis is gek genoeg goed te betalen. De combi vliegticket, hotel en toegangskaart maakt het betaalbaar en overzichtelijk.
Je weet precies waar je aan toe bent. En hoe eerder je boekt hoe goedkoper de reis. Dat mannenweekend gaat er toch komen, dan kan je hem maar beter op tijd vastleggen.
Tip: de speelschema’s zijn bekend voor het hele seizoen. Hoe eerder je boekt hoe meer aanbod van topwedstrijden er zijn.

5. Je regelt het in één keer
Als je een voetbalreis hebt geboekt hoef je nog maar één ding te doen: op tijd in het vliegtuig zitten.
De rest is van a tot z geregeld. De vliegreis, het hotel en de wedstrijdkaarten boek je in één keer online. Goede aanbieders van voetbalreizen bieden ook wedstrijdbescherming en zitplaatsgarantie. Daardoor ga je ontspannen op reis zodat jullie écht samen alles uit jullie mannenweekend kunnen halen.

De perfecte voetbalreis boek je met Equipo Voetbalreizen. Kijk voor speelschema’s en meer informatie op de website!

Dit vind je misschien ook leuk...